ЧТЕІ ДТЕУ


КАТЕГОРІЇ

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практ. посіб. / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова та ін. ; за заг. ред. А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с.

Посібник для малих та середніх підприємств м’ясопереробної галузі з підготовки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР : посіб. / Г. Василенко О. Дорофєєва, Б. Голуб, Г. Миронюк ; IIFSQ ; ЛІНК ; USAID. – Київ, 2011. – 236 с.

Безрученков Ю. В. Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства : навч.-метод. посіб. для ЗВО / за ред. Ю. В. Безрученкова ; ДЗ «Луган. нац. ун-т». – Київ: ФО-П Мірошниченко А. В., 2021. – 160 с.

Золотухіна І. В. Конспект лекцій з курсу «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 241 «Готельна і ресторанна справа») / І. В. Золотухіна ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2017. – 190 с.

Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович ; Одеськ. нац. економ. ун-т. – Одеса : ОНЕУ ; Атлант ВОІ СОІУ, 2016 р. – 479 с.

Влащенко Н. М. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі : навч. посіб. / Н. М. Влащенко ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2018. – 373 с.

Савицька Н. Л. Клієнт-орієнтоване управління в готельно-ресторанному бізнесі : монографія / Н. Л. Савицька, Г. Л. Чміль, Н. М. Джгуташвілі. – Харків : Іванченко І. С. 2021. – 209 с.

Маркетинг готельного і ресторанного господарства : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. В. М. Стамат. – Миколаїв : МНАУ, 2021. – 161 с.

Давидова О. Ю. Ресторанний менеджмент : підруч. / О. Ю. Давидова, А. І. Усіна, І. В. Сегеда; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ, 2014. – 279 с.

Конспект лекцій з курсу «Інноваційні ресторанні технології» / уклад. Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 199 с.

Цвілий С. М. Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. / С. М. Цвілий, Т. С. Кукліна, В. М. Зайцева – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – 260 с.

Готельно-ресторанний бізнес: навч. посіб. / О. А. Ніколайчук та ін. ; ред. О. А. Ніколайчук. – Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2022. – 250 с.

Андренко І. Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підруч. / І. Б. Андренко, О. М. Кравець, І. М. Писаревський ; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ, 2014. – 431 с.

Bardi James A. Hotel Front Office Management. – 5th edition. – New Jersey : John Wiley & Sons, Inc., 2011. – 512 p.

Bhakta Anutosh. Professional Hotel Front Office Management. – New Delhi : Tata McGraw Hill Education Private Limited, 2012. – 332 p.

Гніцевич В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження : навч. посіб. / В. А. Гніцевич, Р. П. Никифоров, А. В. Слащева. – Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2021. – 267с.

Назаренко І. А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / І. А. Назаренко, О. А. Боднарук. – Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. – 128 с.


Powered by ЧТЕІ ДТЕУ © 2024- ЦІТ